Schoon in 20 minuten

Verbeter uw levenskwaliteit

40 Jaar ervaring

Wij zijn het vertrouwde en vriendelijk adres voor al uw prothese wensen.

De patient staat op 1

Samen met u kijken we naar een passende oplossing voor uw probleem.
l

Kennis

U kunt bij ons terecht voor meerdere specialistische behandelingen.
Schoonmaakbehandeling - van Aalst tandtechniek Hoeksche Waard

Schoon in 20 minuten

Besteed ook de nodige aandacht aan uw kunstgebit en laat uw prothese professioneel schoonmaken bij ons. SymPro is een systeem dat ons in staat stelt via een gespecialiseerde en effectieve schoonmaakmethoden tandsteen, aanslag en zelfs nicotine te laten verdwijnen slechts in 20 minuten. Waarom is het zo belangrijk om uw gebit zorgvuldig en professioneel te laten reinigen?

Door de jaren heen verandert de oppervlakte van uw kunstgebit en word ruwer of porreus. Hierdoor kan bacteriële plak, tandsteen en aanslag van voedsel of medicijnen zich steeds gemakkelijker aan het gebit hechten. Het zelf onderhouden en schoonmaken thuis kan in veel gevallen niet voorkomen dat afzetting wordt gevormd en verspreid, met als gevolg een nare smaak of slechte adem maar ook opbouw van drukpunten en uiteindelijk functieverlies van het gebit.

Dagelijks kunnen wij u van dienst zijn om binnen 20 minuten weer een fris en schoon gebit te hebben en.. klaar terwijl u wacht!

Door regelmatig en vakkundig uw prothese te laten schoonmaken kunt u veel klachten voorkomen. Na 20 minuten voelt uw prothese weer glad aan heeft geen afzetting meer is vrij van bacteriën en is weer helemaal fris!

Na onze zeer effectieve intense schoonmaakmethoden is het gebit weer fris.

  • Een glad oppervlak
  • geen vervelende luchtjes meer
  • behoud van zijn functies
  • geen bacterien en bacillen
  • u kunt lachen zonder onzeker te zijn
Schoonmaakbehandeling - van Aalst tandtechniek Hoeksche Waard

Een mooi gebit is dichterbij dan u denkt!

Van Aalst tandtechniek helpt u graag weer aan een mooi gebit en een stralende glimlach! Samen met u kijken we naar de mogelijkheden hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Klik op onderstaande button, vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.