Immediaatprothese

Wordt meteen bij u geplaatst

40 Jaar ervaring

Wij zijn het vertrouwde en vriendelijk adres voor al uw prothese wensen.

De patient staat op 1

Samen met u kijken we naar een passende oplossing voor uw probleem.
l

Kennis

U kunt bij ons terecht voor meerdere specialistische behandelingen.

Immediaatprothese

Het behouden van eigen tanden en kiezen is niet altijd mogelijk. Overstappen naar een kunstgebit kan een goede oplossing zijn voor aanhoudende gebitsproblemen. Een immediaatprothese is de eerste prothese die direct geplaatst wordt na het verwijderen van al uw tanden en kiezen in een kaak door de tandarts of kaakchirurg.

Het voordeel van een immediaatprothese is dat u niet, zoals vroeger het geval was, zonder tanden en kiezen naar huis gaat. De prothese wordt direct, na het trekken van de tanden en/of kiezen, in de mond geplaatst. U hoeft dus niet meer lang te wachten op een kunstgebit. Het direct plaatsen van een immediaatprothese zorgt er ook voor dat het opzwellen van de kaak beperkt wordt.

Van te voren wordt bij ons eerst de prothese vervaardigd door de Klinisch ProtheseTechnicus en heeft u alle mogelijkheid om uw wensen te vertalen in uw nieuwe tanden.

Een mooi gebit is dichterbij dan u denkt!

Van Aalst tandtechniek helpt u graag weer aan een mooi gebit en een stralende glimlach! Samen met u kijken we naar de mogelijkheden hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Klik op onderstaande button, vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.