Klikgebit

Niet van echt te onderscheiden

40 Jaar ervaring

Wij zijn het vertrouwde en vriendelijke adres voor al uw prothese wensen.

De patient staat op 1

Samen met u kijken we naar een passende oplossing voor uw probleem.
l

Kennis

U kunt bij ons terecht voor meerdere specialistische behandelingen.
Klikgebit - van Aalst tandtechniek Hoeksche Waard

Kunstgebit op implantaten

Het Klikgebit is een overkappingsprothese, meestal onder maar kan ook op de bovenkaak. De prothese op implantaten is een volledig kunstgebit dat vastzit in de kaak en is uitneembaar. Het wordt vastgeklikt op implantaten die in het kaakbot worden aangebracht door de implantoloog. Dit gebit ligt niet los op het tandvlees maar vast zit via bijvoorbeeld een drukknop of op de staaf-huls constructie. Hierdoor zit uw kunstgebit stevig vast in uw mond en hoeft u geen kleefpasta’s te gebruiken.

Er zijn 2 varianten, een uitneembaar welke u dagelijks in- en uit kunt “klikken” om het te reinigen of een all-on-4 die vast zit op uw kaak en dus niet uitneembaar is.

Helemaal vast

Een vastgeschroefde constructie zoals op 4 of 6 implantaten voor zowel de onder als bovenkaak is ook mogelijk. Deze bijzondere en ook kostbare oplossing kunnen wij vervaardigen in samenwerking met de tandartsimplantoloog.

Een mooi gebit is dichterbij dan u denkt!

Van Aalst tandtechniek helpt u graag weer aan een mooi gebit en een stralende glimlach! Samen met u kijken we naar de mogelijkheden hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Klik op onderstaande button, vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.