Reparatieservice

Wij repareren uw gebit terwijl u wacht!

40 Jaar ervaring

Wij zijn het vertrouwde en vriendelijke adres voor al uw prothese wensen.

De patient staat op 1

Samen met u kijken we naar een passende oplossing voor uw probleem.
l

Kennis

U kunt bij ons terecht voor meerdere specialistische behandelingen.
Gebitsreparatie - van Aalst tandtechniek Hoeksche Waard

Reparatieservice

Voor uw reparaties kunt u dagelijks bij ons terecht. Afgeven buiten de normale werktijd is soms ook mogelijk in Numansdorp maar ook in Klaaswaal of Heinenoord in de speciale afgifte boxen. Dit altijd met vooraf telefonisch overleg, 0186 653100.

Is uw kunstgebit gebroken? Een probleem met uw gebit komt altijd op het verkeerde moment. Dat beseffen wij als geen ander en hebben gelukkig de oplossing!

Van Aalst Tandtechniek is een tandtechnisch laboratorium gespecialiseerd in o.a. Kunstgebit Reparatie. Onder het repareren van gebitsprotheses verstaan wij kunstgebitten, klikgebitten, frames, plaatjes en alle uitneembare constructies.
Een reparatie van een scheur, een breuk of het vastzetten en vervangen van een tand, maar ook het vastzetten van een ruiter, het rebasen of het uitbreiden van een element behoort tot de mogelijkheden.

Rebasing

Door het slinken van de kaak en het weefsel gaat uw kunstgebit losser zitten en kan pijn veroorzaken. Door middel van een REBASING is dit snel en simpel weer te verhelpen en binnen een paar uur gerealiseerd. Wel altijd met vooraf een afspraak maken en houd rekening met de huidige maatregelgeving.

Reparaties en aanpassingen worden voor 90% vergoed via de basisverzekering.

Een mooi gebit is dichterbij dan u denkt!

Van Aalst tandtechniek helpt u graag weer aan een mooi gebit en een stralende glimlach! Samen met u kijken we naar de mogelijkheden hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Klik op onderstaande button, vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.