Reparatieservice

Wij repareren uw gebit terwijl u wacht!

40 Jaar ervaring

Wij zijn het vertrouwde en vriendelijke adres voor al uw prothese wensen.

De patient staat op 1

Samen met u kijken we naar een passende oplossing voor uw probleem.
l

Kennis

U kunt bij ons terecht voor meerdere specialistische behandelingen.
Gebitsreparatie - van Aalst tandtechniek Hoeksche Waard

Reparatieservice

Voor uw reparaties kunt u dagelijks bij ons terecht. Afgeven buiten de normale werktijd is soms ook mogelijk in Numansdorp maar ook in Klaaswaal in de speciale afgifte box. Dit altijd met vooraf telefonisch overleg, 0186 653100.

Is uw kunstgebit gebroken? Een probleem met uw gebit komt altijd op het verkeerde moment. Dat beseffen wij als geen ander en hebben gelukkig de oplossing!

Van Aalst Tandtechniek is een tandtechnisch laboratorium gespecialiseerd in o.a. Kunstgebit Reparatie. Onder het repareren van gebitsprotheses verstaan wij kunstgebitten, klikgebitten, frames, plaatjes en alle uitneembare constructies.
Een reparatie van een scheur, een breuk of het vastzetten en vervangen van een tand, maar ook het vastzetten van een ruiter, het rebasen of het uitbreiden van een element behoort tot de mogelijkheden.

Rebasing

Door het slinken van de kaak en het weefsel gaat uw kunstgebit losser zitten en kan pijn veroorzaken. Door middel van een REBASING is dit snel en simpel weer te verhelpen en binnen een paar uur gerealiseerd. Wel altijd met vooraf een afspraak maken.

VOORAF

Wij verzoeken patiënten die hun gebit ter reparatie komen brengen hun gebitsprothese niet pas in het lab uit de mond te nemen, maar dit reeds thuis te doen dit te reinigen en in plastic zakje mee te nemen. Ook verzoeken wij U het plastic zakje op het lab in de speciaal voor dit doel neergezette bak te leggen. 

Alles wordt gedesinfecteerd door ons en u krijgt de reparatie verpakt terug zodat deze weer schoon in Uw mond mag!

Wij nemen ruim de tijd bij het indelen van onze patiënten en vragen U op het afgesproken tijdstip op het lab te komen.

Eventueel is de mogelijkheid om u telefonisch te melden zodra het werk gereed is.

 

Een mooi gebit is dichterbij dan u denkt!

Van Aalst tandtechniek helpt u graag weer aan een mooi gebit en een stralende glimlach! Samen met u kijken we naar de mogelijkheden hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Klik op onderstaande button, vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.