Frame prothese

Een goede keuze voor jarenlang draagplezier

40 Jaar ervaring

Wij zijn het vertrouwde en vriendelijke adres voor al uw prothese wensen.

De patient staat op 1

Samen met u kijken we naar een passende oplossing voor uw probleem.
l

Kennis

U kunt bij ons terecht voor meerdere specialistische behandelingen.
Frame prothese - van Aalst tandtechniek Hoeksche Waard

Frame prothese

Een frameprothese dient ter vervanging van getrokken of verloren gegane tanden en/of kiezen. De frameprothese is een uitneembare gedeeltelijk prothese van Vitalium metaal en kunststof. Door middel van z.g. klammers is er houvast via de bestaande kiezen, een goede keuze voor vele jaren draagplezier.

Vitallium®: het originele systeem sinds 1932 en voldoet ook na bijna 90 jaar nog aan alle eisen van deze tijd, lichaams compatibel en comfortabel in dagelijks gebruik. Deze Frameprotheses garanderen een perfecte pasvorm en esthetiek.
Door de systeemgebonden verbruiksmaterialen vervaardigen wij voor u de gewenste frameprothese op optimale wijze, waarbij een bijzonder economische manier van werken is gewaarborgd.

Mist u enkele tanden en kiezen en is een brug, kroon of implantaat nog geen oplossing voor u en ziet u een volledig kunstgebit nog niet zitten, kies dan voor een “ partiel frame “ dat uw eigen gebit weer aanvult. De frameprothese biedt meer comfort dan een kunsthars plaatje maar is ook wat kostbaarder.

Een mooi gebit is dichterbij dan u denkt!

Van Aalst tandtechniek helpt u graag weer aan een mooi gebit en een stralende glimlach! Samen met u kijken we naar de mogelijkheden hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Klik op onderstaande button, vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.