Bescherming & snurkpreventie

Bescherming in alle vormen: Playsafe & silensor

40 Jaar ervaring

Wij zijn het vertrouwde en vriendelijke adres voor al uw prothese wensen.

De patient staat op 1

Samen met u kijken we naar een passende oplossing voor uw probleem.
l

Kennis

U kunt bij ons terecht voor meerdere specialistische behandelingen.
Playsafe bescherming - van Aalst tandtechniek Hoeksche Waard

Bescherming in alle vormen:

PlaySafe triple

Voor alle vormen van sport en contactsporten, van boksen tot hockey van schaatsen tot rugby is er een Erkodent Playsafe triple DE nummer 1 mondbeschermer.

Mogelijk in vele kleuren en combinaties uit te voeren. Prettig te dragen en 100% mondvriendelijk. De Playsafe wordt individueel aangemeten dus altijd een perfecte pasvorm en maat.

Uitgebreide informatie op PLAYSAFE triple

 

 

bruxisme splint

Bescherming

Erkkodent is leverancier van onze hoogwaardige dieptrekplaten die met de ERKOFORM 3D worden vervaardigd en vormen de basis voor een scala van mondbescherming. In vele verschillende uitvoeringen en toepassingen van een bleeklepel, repositiesplint, bruximesplint of  knarsplaatje van de hoge kwaliteit en altijd individueel aangemeten. 

Gebit bescherming - van Aalst tandtechniek Hoeksche Waard

 Silensor Anti snurkbeugel

De oplossing voor de problemen die u ondervindt vanwege het snurken is de Erkodent snurkbeugel, de Silensor SL.

 

 

Snurken wordt veroorzaakt doordat de luchtwegen vernauwd zijn. Wanneer u slaapt laat de ingeademde lucht de zachte weefsels van uw mond of keelholte trillen. Deze trillingen zorgen voor geluid: het welbekende snurken

De snelheid van de ingeademde lucht neemt hierdoor af en zodoende dus ook de geluidssterkte van het snurken. 

De Silensor wordt zo afgesteld op uw eigen kaak waardoor deze naadloos aansluit op uw gebit en u geen last zult ondervinden tijdens het dragen van de silensor snurkbeugel. De comfortabele oplossing zorgt ervoor dat u uw onderkaak gewoon kunt blijven bewegen tijdens uw slaap.  Uw partner kan weer kunnen genieten van een welverdiende nachtrust!

De anti snurk beugel die u op onze laboratorium-praktijk kan laten aanmeten bestaat uit twee transparante plaatjes welke in de boven- en onderkaak geplaatst worden tijdens het slapen. Deze 2 delen zorgen ervoor dat de onderkaak naar voren wordt gebracht, waardoor de keelholte zich verwijdt. Individueel aangemeten worden er 2 afdrukken en een relatiebepaling van de kaken gedaan.

De Silensor is gemaakt van een sterk Erkodent dubbel polymeer materiaal. De afzonderlijke bovenste en onderste elementen zijn verbonden door scharnierende verstelbare riemen. Met de verstelbare banden kan de gebruiker de voortgang naar voren stapsgewijs aanpassen om de optimale positie te vinden die verlichting biedt tegen snurken. Op advies van een arts is dit product geschikt voor milde tot matige slaapapneu. 

De verstelbare banden zorgen ook voor beweging van de kaak en gemakkelijker spreken met het apparaat op zijn plaats.

 

ERKODENT MONDBESCHERMING

Een mooi gebit is dichterbij dan u denkt!

Van Aalst tandtechniek helpt u graag weer aan een mooi gebit en een stralende glimlach! Samen met u kijken we naar de mogelijkheden hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Klik op onderstaande button, vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.