Onderhoud

Een blijvende, stralende lach

40 Jaar ervaring

Wij zijn het vertrouwde en vriendelijk adres voor al uw prothese wensen.

De patient staat op 1

Samen met u kijken we naar een passende oplossing voor uw probleem.
l

Kennis

U kunt bij ons terecht voor meerdere specialistische behandelingen.
Gebitsonderhoud - van Aalst tandtechniek Hoeksche Waard

Onderhoud

Uw prothese of Kunstgebit is gemaakt van mondvriendelijke roze kunststof methylmethacrylaat, de tanden kunnen van porselein kunststof of composite zijn gemaakt. Daarbij kan er ook gebruik van metaal zoals vitalium of titaan zijn gemaakt. Allemaal allergie vrije onderdelen die met enige zorg dienen te worden onderhouden en gereinigd. Wij geven u enkele eenvoudige tips om dekprothese dagelijks te onderhouden.

Dit aller beste TIP…..
Elke prothese in alle vormen dienen minimaal 1 keer per dag te worden uitgenomen en te worden gereinigd. U kunt dit op de meest eenvoudige manier doen door simpel afwasmiddel ( Dreft, Dubro, Lux ) te gebruiken met lauw water. Spoel het kunstgebit daarna grondig na zodat u geen zeep smaak heeft, goed en goedkoop.

Wellicht is het indien mogelijk verstanding om na elke maaltijd het kunstgebit even te spoelen. Mocht er na enige tijd dan toch wat aanslag ontstaan in de vorm van tandsteen, laat uw prothese dan een nachtje weken in wat verdunde azijn.

Gebruik bij voorkeur GEEN chemische middelen ook niet als deze worden aanbevolen door de reclame als het middel voor het gebit. Geen bruistabletten en andere stoffen waarvan uw kunstgebit zogenaamd vanzelf weer schoon van wordt. In deze middelen treft u altijd een licht bijtende chemische oplossing aan die alle materialen op termijn aantasten en onherstelbaar beschadigen.

Komt u er helemaal niet meer uit met het onderhoud neem gerust contact op met ons of laat uw gebit professionele reinigen met ons Sympro apparaat.

Gebitsonderhoud - van Aalst tandtechniek Hoeksche Waard

Een mooi gebit is dichterbij dan u denkt!

Van Aalst tandtechniek helpt u graag weer aan een mooi gebit en een stralende glimlach! Samen met u kijken we naar de mogelijkheden hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Klik op onderstaande button, vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.