Klikgebit in 1 dag

Binnen 1 dag genieten van uw klikgebit

40 Jaar ervaring

Wij zijn het vertrouwde en vriendelijke adres voor al uw prothese wensen.

De patient staat op 1

Samen met u kijken we naar een passende oplossing voor uw probleem.
l

Kennis

U kunt bij ons terecht voor meerdere specialistische behandelingen.
Klikgebit - van Aalst tandtechniek Hoeksche Waard

Klikgebit in 1 dag

(Active in One Day)

Bijna 15 jaar geleden brachten wij AIOD Active In One Day naar de Hoekse Waard, of anders gezegd; “ klikgebit in één dag. 

De methode is in 2005 ontwikkeld aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Inmiddels zijn velen patiënten op deze manier succesvol behandeld en uitermate tevreden met het fantastische resultaat. 

Wij kunnen als gespecialiseerde praktijk in de Hoeksche Waard het klikgebit in één dag aanbieden. Inmiddels staat deze unieke wijze van behandeling met succes wekelijks op onze agenda, met veel positieve resultaten. Door deze manier van werken verkorten wij met 6 weken het hele traject naar uw nieuwe “ Klikgebit”. 

Met deze kennis en techniek kunnen wij de implantaten nog dezelfde dag waarop ze geplaatst zijn, belasten. Het gebit ‘klikken’ we vast op de net geplaatste implantaten en kunt er dan direct mee eten!

Inmiddels is wetenschappelijk aangetoond dat deze methode zeer succesvol is. Nauwelijks napijn of andere nabezwaren kent en een veel grotere patiënt-tevredenheid geeft dan de traditionele behandelmethode waarbij de implantaten eerst 6 weken moeten vastgroeien.

Met een afspraak vroeg in de morgen bij tandarts Pfeil van MondzorgKliniek Oud-beijerland, onze samenwerkende implantoloog voor reeds vele jaren worden de implantaten gezet.

Nadat er een afdruk met de bestaande onderprothese is gemaakt gaan wij aan de slag.  Bij het freescentrum Supra Solutions word de staaf (steg) van titaan vervaardigd en bij ons op het laboratorium worden de huljes (clips) in de onderprothese gemonteerd.

Aan het einde van de dag rond 16:00 komt u weer terug en wordt de prothese die nu “ vast” komt te zitten, geplaatst en vastgeklikt.

Door deze wijze van werken heeft u nagenoeg weinig last en kunt u zelf de zelfde dag weer gewoon eten waardoor u ook comfortabeler aan uw nieuwe Klikgebit zult wennen.

Uit onderzoek is inmiddels gebleken dat “Active in One Day” :

  • Minder zwelling en beduidend minder napijn geeft;
  • Sneller en beter geneest;
  • Nagenoeg geen drukplaatsen van de prothese veroorzaakt.
  • De prothese een betere drukverdeling geeft op de kaak
  • Uw prothese vanaf de eerste dag perfect past

 

Natuurlijk moet er nog steeds voor het de implantaten een nieuwe onderprothese worden vervaardigd of kan er in sommige gevallen de bestaande prothese worden gebruikt. Dus voordat er wordt geïmplanteerd is de nieuwe prothese al klaar. Ondertussen zal machtiging bij uw verzekering worden aangevraagd door de tandarts-implantoloog.

Als het gebit klaar is wordt deze geplaatst en kunt u de prothese ongeveer 2 weken indragen. Ondertussen wordt de toestemming verkregen van uw zorgverzekering en kunnen daarna de implantaten geplaatst worden en krijgt u diezelfde dag het ‘klikgebit’ in.

De kwaliteit is voor u als patiënt belangrijk en ook de manier waarop wij werken voor u als patiënt. Met ons zeer ervaren tandtechnisch team streven wij naar een voorspelbaar resultaat. Met geduld en vooraf uitgebreide informatie over de behandeling bent u bij ons op het juiste adres. Wij nemen de tijd om U in alle rust te informeren over voordelen van deze manier van behandelen. 

Een vrijblijvende afspraak is telefonisch zo gemaakt bij Van Aalst Tandtechniek. Hierbij krijgt  u inzicht in kosten en mogelijkheden van deze unieke manier van werken ,

Klikgebit in 1 dag. 

Aktive in one day - Klikgebit - van Aalst tandtechniek Hoeksche Waard

Een mooi gebit is dichterbij dan u denkt!

Van Aalst tandtechniek helpt u graag weer aan een mooi gebit en een stralende glimlach! Samen met u kijken we naar de mogelijkheden hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Gewoon even bellen en een afspraak maken is zo gedaan of klik op onderstaande button, vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.