35 JAAR SPECIALISTEN VOOR KUNSTGEBIT IMPLANTAAT KLIKGEBIT & REPARATIES

Van Aalst Tandtechniek in de Hoekse Waard het vertrouwd adres voor uw prothese

Schoon in 20 minuten

Binnen 20 min weer als nieuw!

Verbeter uw levenskwaliteit!

Prothese reiniging van deze tijd.

 

“De Sympro”

Besteed ook de nodige aandacht aan uw kunstgebit en laat uw prothese professioneel schoonmaken bij ons. SymPro is een systeem dat ons in staat stelt via  een gespecialiseerde en effectieve schoonmaakmethoden  tandsteen, aanslag en zelfs nicotine te laten verdwijnen slechts in 20 minuten. Waarom is het zo belangrijk om uw gebit zorgvuldig en professioneel te laten reinigen?

Door de jaren heen verandert de oppervlakte van uw kunstgebit en word ruwer of porreus. Hierdoor kan bacteriële plak, tandsteen en aanslag van voedsel of medicijnen zich steeds gemakkelijker aan het gebit hechten. Het zelf onderhouden en schoonmaken thuis kan in veel gevallen niet voorkomen dat afzetting wordt gevormd en verspreid, met als gevolg een nare smaak of slechte adem maar ook opbouw van drukpunten en uiteindelijk functieverlies van het gebit.

Door regelmatig en vakkundig uw prothese te laten schoonmaken kunt u veel klachten voorkomen. Na 20 minuten voelt uw prothese weer glad aan heeft geen afzetting meer is vrij van bacteriën en is weer helemaal fris!

Na onze zeer effectieve intense schoonmaakmethoden is het gebit weer fris.

* een glad oppervlak

* geen vervelende luchtjes meer

* behoud van zijn functies

* geen bacterien en bacillen

* u kunt lachen zonder onzeker te zijn

Dagelijks kunnen wij u van dienst zijn om binnen 20 minuten weer een fris en schoon gebit te hebben en….

klaar terwijl u wacht!.